Politiek Dagboek

Beschouwingen van Raphael Smit over Politiek Amersfoort en Omstreken

Onduidelijkheid over herplanten bomen

leave a comment »

Het was al weer enige tijd geleden dat ik vragen stelde over het motorcrossterrein aan de Kolonel van Rooijenweg. Deze week ontving ik het antwoord. Uit het antwoord bleek dat het college deze al op 30 juni vaststelde, maar door een foutje binnen de organisatie heeft het bijna twee maanden geduurd voordat het antwoord werd verspreid, aldus de griffie (die daar zelf geen schuld aan had).

Ik had het antwoord wel eerder willen hebben, het was uniek in zijn soort. Het college bood namelijk zijn verontschuldigen aan (waarvoor het lof verdient). Een van mijn vragen betrof de verplichting voor het herplanten van 1,3 hectare bos, een verplichting die was ontstaan door het kapwerk ten behoeve van de motorcrossbaan.Dit had binnen drie jaar na de kapmelding in 2005 moeten plaatsvinden, maar er is nog geen compensatieboom geplant.
Er wordt zo spoedig mogelijk naar een locatie voor herplanting gezocht, aldus het college. Waar en wanneer dat gaat plaatsvinden is schijnbaar nog niet bekend, ik zal daar binnenkort nog eens nadere vragen aan wijden.

Written by raphaelsmit

31/08/2009 bij 13:43

Geplaatst in Uncategorized

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: